Politie waarschuwt voor pannenverkopers

vrijdag 10 juli 2015

Drimmelen - Een vrouw in Drimmelen is vrijdag slachtoffer geworden van oplichting. Ze had voor veel geld een set pannen gekocht van een man uit een auto. NIET DOEN!!

Het gebeurd veelvuldig dat mensen op straat worden aangesproken door loucheverkopers die goederen vanuit hun auto verkopen. Ze hebben een prachtig verhaalen weten zo mensen te verleiden tot de aankoop van wat later prulwerk blijkt tezijn. Het gaat dan om bijvoorbeeld pannen, sieraden of geluidsapparatuur. Ditgebeurd al jaren en de politie waarschuwt hier al jaren voor. En toch lukt hetdeze verkopers met hun mooie praatjes mensen voor veel geld spullen te latenkopen waar ze later spijt van hebben. Ook in bovenstaand geval wisten ze devrouw te bewegen om het grote bedrag, 1000 euro, te pinnen en haar een setwaardeloze pannen te verkopen. Mensen, trap er niet in. Koop uw spullen bijgerenommeerde en eventueel gecertificeerde bedrijven of organisaties. Bijtwijfel, niet kopen en eerst informatie inwinnen over het bedrijf. Eengewaarschuwd mens telt voor twee.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer