Onderzoek naar mishandeling en bedreiging in appartement

maandag 14 november 2016

Dongen - Er is nog veel onduidelijk over de toedracht van een incident dat zondagavond in een appartement aan de Paukenlaan plaats vond. Een 20-jarige man werd tijdens een opstootje met een schep mishandeld en met een vuurwapen bedreigd. De politie zette de straat af omdat aanvankelijk verondersteld werd dat de dader nog binnen zat. Later werd duidelijk dat vijf personen, waaronder degene die dreigde met het vuurwapen al gevlucht waren. De overige vijf aanwezigen, waaronder de aangever, werden aangehouden. Twee verdachten zijn vastgezet.

Een 20-jarige man uit Hank was zondagavond samen met een 21-jarige man uit ‘s-Gravenmoer naar het appartement van een 21-jarige vrouw gegaan. Hij wilde daar kennelijk praten over een lopend conflict. Naast de bewoonster waren nog een 22-jarige vrouw uit Rijen en een 22-jarige man uit Hank aanwezig. Tijdens dat bezoek zijn kennelijk vijf andere personen het appartement binnen gekomen die de 20-jarige man met een schep hebben mishandeld. Ook zou hij door een van hen bedreigd zijn met een vuurwapen. De daders waren daarna op de vlucht geslagen. De politie heeft alle personen die nog aanwezig waren in het pand aangehouden. Drie van hen werden snel weer vrijgelaten.  Een 22-jarige man uit Hank en 21-jarige man  uit ’s Gravenmoer werden ingesloten. Hun rol bij het incident wordt onderzocht.  

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer