Vijf arrestaties na vechtpartij in jachthaven

zaterdag 6 augustus 2016

Waspik - Een conflict in de relationele sfeer is vrijdag 5 augustus 2016 rond 23.00 uur op en nabij een boot in de jachthaven aan de Scharlo uitgelopen op een vechtpartij waarbij ook met een mes gedreigd zou zijn. Tevens werden vernielingen aan een auto gepleegd. De politie verrichte vijf arrestaties voor het niet voldoen aan een vordering (1) bedreiging (1) en openlijke geweldpleging (3)

 

De politie kreeg een melding dat bij de jachthaven aan de Scharlo in Waspik een vechtpartij gaande was. Volgens de melder zou een van de vechtersbazen met twee messen zwaaien. Agenten zagen vier mannen bij een steiger staan. Een 65-jarige Tilburger was in een heftige discussie verwikkeld met een 53-jarige man uit Ranst (B) die hij een duw gaf. Er dreigde een vechtpartij te ontstaan die door de dienders werd voorkomen.

 

De 65-jarige recalcitrante man zocht steeds de confrontatie, hij werd daarom aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering. Zijn 45-jarige zoon werd met verwondingen in zijn gezicht aangetroffen op een boot. Zijn kapotte T-shirt zat onder het bloed, hij hoefde echter geen medische behandeling. Achtergrond van het incident zou mogelijk een conflict in de relationele sfeer zijn tussen zijn vader en de 53-jarige Belg. De zoon zou verhaal zijn gaan halen, hebben gedreigd met messen en toen zelf mishandeld zijn. Hij werd aangehouden op de verdenking van bedreiging. De 53-jarige Belg en twee andere mannen die ook op de boot waren, een 39-jarige man uit Barendrecht en een 44-jarige man uit Haelen zijn aangehouden op de verdenking van openlijke geweldpleging. Ieders rol daarbij wordt onderzocht.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer