Bejaard echtpaar raakt gewond bij woningoverval

dinsdag 12 januari 2016

Meeuwen - Twee nog onbekende mannen overvielen een ouder echtpaar. Dat gebeurde dinsdagochtend 12 januari 2016 in een woning aan de Dijksteeg in Meeuwen (gemeente Aalburg). Het echtpaar raakte gewond en ging per ambulance naar het ziekenhuis om medisch verzorgd te worden.

De overval vond rond 08.00 uur plaats, toen er aangebeld werd bij de vrijstaande woning. De man des huizes opende de voordeur, waarna de twee daders de woning binnendrongen. De overvallers droegen bivakmutsen. Het echtpaar werd vervolgens mishandeld, waarbij de man (72) en vrouw (74) verwondingen opliepen. Het gehele huis werd doorzocht. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies is buitgemaakt. De twee overvallers vertrokken te voet.

Na de overval startte zette de politie de omgeving af in de speurtocht naar de voortvluchtige daders. De mannen werden echter niet meer getraceerd. Via een Burgernet bericht werden getuigen op geroepen. Rechercheurs ontfermden zich over de slachtoffers en gingen met hen mee naar het ziekenhuis. Geüniformeerd personeel stelde een buurtonderzoek in, terwijl forensisch rechercheurs naar achtergebleven sporen zochten.

De politie sprak al met diverse buurtbewoners maar is op zoek naar meer getuigen. Mensen die iets verdachts zagen voor, tijdens of na deze gewapende overval in de omgeving van de Dijksteeg worden verzocht contact op te nemen. Het kan daarbij gaan om verdachte personen, onbekende auto’s of situaties die u niet vertrouwde. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Heeft u informatie over de zaak of dader(s), maar wilt u anoniem blijven? Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer