Politie onderzoekt mislukte overval videotheek

donderdag 28 januari 2016

Raamsdonksveer - Twee nog onbekende daders probeerden een videotheek te overvallen. Dat mislukte. De overvallers gingen er zonder buit vandoor. Er raakte niemand gewond.

De overvalpoging vond plaats op woensdagavond 27 januari 2016 rond 20.50 uur. Het tweetal kwam, gekleed in donkere kleding en capuchons op hun hoofden, de zaak op de Keizersdijk binnen. Om herkenning te voorkomen droegen de daders carnavalsmaskers voor hun gezicht.  Op dat moment was alleen de eigenaar van de videotheek aanwezig. Hij bevond achter de afgesloten en beveiligde balie. De man zag hoe hij werd bedreigd met een vuurwapen. Het lukte de twee daders echter niet om achter de balie te komen en ze verlieten zonder buit de winkel. De twee mannen vluchtten te voet weg.

Direct na de melding van de overval startte de politie een zoekactie in de omgeving naar de voortvluchtige daders. In een Burgernet bericht vroeg de politie het publiek om uit te kijken naar de overvallers. De politie stelde een buurtonderzoek in en de technische recherche zocht naar achtergebleven sporen op de plaats van het delict. Van de videotheekeigenaar is een aangifte opgenomen. Hij is niet gewond geraakt maar was wel emotioneel aangedaan door de gebeurtenissen.

Het onderzoek naar de nog onbekende daders is in volle gang. De politie is via 0900-8844 bereikbaar voor personen die informatie kunnen geven over deze overval. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via –M- op telefoonnummer 0800 – 7000.

Een overval plegen, begin er niet aan:

Het is een laffe daad!

De buit is klein!

De pakkans is groot!

De straffen zijn hoog!

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer