Man aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en drugsbezit

zaterdag 10 juni 2017

Dongen - Een 19-jarige man uit Raamsdonksveer is vrijdag 9 juni 2017 omstreeks 12.35 uur op de Gasthuisstraat voor de vierde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs in een auto. Bovendien werden bij hem vier kleine zakjes met cocaïne aangetroffen.

Agenten zagen een auto met daarin twee mannen rijden over de Middellaan in Dongen. Een van hen herkende de bestuurder. De politieman weet ambtshalve dat die man niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Er werd daarom besloten een controle in te stellen. De auto bleek eigendom te zijn van de moeder van de bijrijder. Hij had zonder haar toestemming zijn vriend laten rijden. In de auto hing een wietlucht. De bijrijder gaf toe dat hij net een joint had gerookt.

 

De bestuurder werd aangehouden ter zake het rijden zonder rijbewijs. Ook in 2014 en twee keer in 2015 werd hij daarvoor  verbaliseerd. De volgende keer wordt ook de auto waarin hij dan rijdt in beslag genomen. Er werden bij hem ook nog vier ponypacks cocaïne aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen. Hij heeft een geldboete van 425 euro en een dagvaarding gehad.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer