Meerdere aanrijdingen met letsel

dinsdag 4 april 2017

Drimmelen / Den Hout / Breda - Op diverse plaatsen in ons werkgebied vonden maandag 3 maart 2017 aanrijdingen met letsel plaats.

Op de Sluizeweg in Drimmelen botsten maandagavond 3 maart rond 21.10 uur twee auto’s frontaal op elkaar. De bestuurder van een van de auto’s, die in de richting van Drimmelen reed, heeft vermoedelijk te hard gereden en is daarbij uit de bocht geraakt en op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht gekomen. Beide bestuurders zijn lichtgewond geraakt en per ambulance voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

Op de Weststadweg in Den Hout botsten rond 13.45 uur na een voorrangskwestie twee bestelbusjes op elkaar. Een 46-jarige man uit Etten-Leur reed over de Weststadweg, komende vanuit Oosterhout en rijdend richting Made. Een 42-jarige man uit Oosterhout kwam vanuit Made en sloeg linksaf de oprit naar de A59 op richting Waalwijk. Hij zag hierbij de 46-jarige automobilist uit Etten-Leur over het hoofd, waardoor de twee met elkaar in botsing kwamen. De man uit Etten-Leur klaagde over pijn op de borst en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Op de kruising van de Haagweg en de Tramsingel in Breda vond maandagavond 3 april rond 20:30 uur een aanrijding plaats tussen een motorfiets en een personenauto. De bestuurder van de motorfiets, een 31-jarige man uit Breda, raakte daarbij gewond. Hij reed vermoedelijk over de Haagweg in de richting van de Nieuwe Haagdijk toen een 39-jarige automobilist uit Breda hem geen voorrang verleende. De twee kwamen met elkaar in botsing, waarna de motorrijder ten val kwam. Hij is met letsel aan zijn knie en kin overgebracht naar een ziekenhuis. Hij droeg vermoedelijk geen helm en bleek niet in het bezit te zijn van een motorrijbewijs. De politie maakt proces-verbaal op. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer