Mislukte ramkraak in Raamsdonksveer

zondag 8 januari 2017

Raamsdonksveer - Afgelopen nacht is met een auto rond 02.30 uur de toegangsdeur van een supermarkt geramd. De dief was vermoedelijk uit op sigaretten, maar is zonder buit met zijn beschadigde auto weggereden. Hij werd ondanks een zoekactie in de omgeving niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in.

De politie kreeg omstreeks 02.30 uur een inbraak alarm door van een supermarkt aan de Burgemeester Krijgsmangeerde. De eerste eenheid was binnen enkele minuten ter plaatse. Zij zagen dat de toegangsdeur van de winkel aan de onderzijde naar binnen stond. Er werden bandensporen van een auto aangetroffen, kennelijk achtergebleven na een mogelijke botsing met de toegangsdeur. 

Met de eigenaar van de winkel de camerabeelden bekeken. Daarop is vastgelegd dat met een zilverkleurige of grijze oud model auto met langwerpige achteruit de deur ramt. Hierna kwam een inbreker de zaak binnen. Het lijkt te gaan om een circa 30 jaar oude man met een zwart gewatteerde jas en een zwart petje. De dief liep direct naar het schap van de sigaretten maar zag vermoedelijk dat het niet snel zou lukken om daaruit pakjes weg te nemen. Hij verliet daarop zonder buit de winkel.

 

 

Burgers die tips hebben over deze ramkraak kunnen dit doorgeven:

 

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer