Politie zoekt getuigen van schennispleging op Halve Zolenpad

donderdag 20 augustus 2015

Waspik - De politie is op zoek naar een schennispleger die vorige week dinsdag 13 augustus een vrouw lastigviel.

De vrouw verklaarde dat zij op weg was van Drunen naar Waspikrond 17.30 uur. Zij zag een man staan die zijn geslachtsdeel toonde enmasturbeerde. De man keek de vrouw na die omdraaide.Signalement

De man is blank, rond de 30 jaar oud, 1.60 - 1.65 m lang. Hijheeft een wat voller postuur en bruin haar. Hij droeg op de bewuste dag eenbruine korte kniebroek, een groene polo. Hij had een zwarte herenfiets bij zich.

De vrouw verklaarde op het pad een mogelijke andere getuige tehebben gezien. Deze man met grijs haar die mogelijk zijn hond uitliet in debuurt van de Vrouwkensvaartsestraat en met de fiets was, zou de politie graagwillen spreken.

De politie zoekt mogelijk meer getuigen die deze man hebbengezien of meer informatie hebben. Hebt u de schennispleger gezien of bent u zelfslachtoffer van mogelijk dezelfde schennispleger, dan verzoeken wij u contact opte nemen met de politie. Dit kan door te bellen naar 0900-8844. Anonieminformatie geven kan ook, door te bellen naar M. 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonksveer | 112 alarmeringen Raamsdonksveer | Goedkoop Tanken in Raamsdonksveer | Supermarkten in Raamsdonksveer | Weerbericht Raamsdonksveer